Elfsborg revanschsugna och Elitserien

Ny toppnotering för mig personligen igår efter en ganska stabil tipsomgång och jag har inga planer på att släppa ifrån mig min topposition i oddskampen. Idag testar vi en trippel vilket alltid är lite farligt då det finns mycket som kan gå fel men jag vill cementera mig i toppen och då får man satsa.

Elfborgs form har gått ner kraftigt den senaste tiden men lär vara riktigt revanschsugna efter misären senast mot  Malmö. De kan mycket bättre och det finns massor att spela för än. Brommapojkarna har mycket att spela för de med men de är väldigt uddlösa och förlorade mot ett medelmåttigt gäng som Djurgården med 5-1 senast. I Borås har de inte mycket att hämta.

Elfsborg vinner och gör det med något mål. Ettan tippas där Elfsborg startar med 0-1. Oddset blir 1,75.

Elitserien har ju redan haft premiär för några lag men nu får fler komma in och leka. Här finns det intressanta matcher överallt men man får ju sålla lite.

Färjestad började strålande första perioden mot SAIK men slappnade av i andra för att ta tillbaka kommandot i sista. Det är ganska klassiskt att FBK startar matcher starkt, framför allt hemma. De är definitivt svagare offensivt i år än tidigare säsonger med väldigt många nya spelare som ska spela sig samman. Rögle är väldigt nederlagstippat i år med all rätt. De har tappat flertalet tongivande spelare såsom Jönsson och Abbots och fler finns skadade. Färjestad har en match i benen redan vilket spelar till deras fördel. I genrepet inför elitserien möttes lagen, då vann Färjestad med 5-1.

FBK vinner till oddset 1,43.

HV71 var imponerande senast och då framför allt i powerplay där de gjorde fem(!) av deras sex mål senast. De har ett bra lag med en hel Davidsson och utan att ha tappat alltför mycket krut i sommar. Det är fördelen med att inte vinna SM-Guld. HV71 har en match i benen och är inkörda i tempo och med hemmaplan så vinner de mot Djurgården.

HV71 vinner till det hyfsade oddset på 1,60 vilket ger totaloddset: 4,00Unibet.

Om det gick så skulle man ju kunna tippa på att Foppa skadar sig i första matchen också…

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 18:00
Elfsborg - Brommapojkarna
1 (0-1)
150 kr
Tor 19:00
Färjestad - Rögle
1
150 kr
Tor 19:00
HV71 - Djurgården
1
150 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *