Champions league startar igen

Nu när Champions League drar igång så finns det ännu mer som är intressant att tippa på mitt i veckan. Jag sätter igång direkt och testar en dubbel på två favoriter ikväll.

Ingen kan väl ha undgått satsningen Real Madrid gjorde i sommar och inte finns det någon tvekan att CL-pokalen prioriteras starkt. Det har funnits lite tvivlan på hur ett sånt sammanköpt lag kan leverera så här tidigt men hittills har de vunnit deras två första ligamatcher med totala målskillnaden 6-2. FC Zürich har börjat halvdant hemma i schweiziska ligan, de ligger på 4:e plats och har släppt in hela 15 mål på 9 matcher. Chansen att Real Madrid vinner med två måls marginal eller mer känns god och jag tippar till 1,76 innan oddset sjunker ännu mer.

En annan favorit som har startat säsongen med enbart segrar är Juventus som möter Bordeaux hemma. Bortasegrar mot Roma och Lazio imponerar och även om Diego skadade sig senast så har de en kreativ ersättare i Giovinco. Statistiken ser positiv ut för hemmalaget; de har inte förlorat hemma i CL sedan 2004 (11 segrar och 5 oavgjorda sedan dess) och Bordeaux har aldrig vunnit i Italien. Juve bör klara av det här även om det inte lär blir någon överlägsen seger. Ettan finns till 1,63.

Dubbeln spelar jag på Unibet till 2,87.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
FC Zürich - Real Madrid
Real Madrid (-1)
65 kr
Tis 20:45
Juventus - Bordeaux
1
65 kr

3 kommentarer till “Champions league startar igen

  1. Daniel den skrev:

    Det var då tusan. Trodde du hade den

  2. John den skrev:

    Det såg bra ut ett tag men Bordeaux skapade mer än vad jag trodde. Juve hade ett skott i stolpen i slutet med 🙁

  3. Daniel den skrev:

    Grr! Men du var inte den ende som missade på den matchen har jag sett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *