Första förlusten på ”Gamla” ikväll fär änglarna?

Västkustsderby ikväll på Gamla Ullevi. IFK är seriens bästa hemmalag med åtta segrar och två oavgjorda. De två senaste har varit oavgjorda. De har inte riktigt hittat tillbaka till det fina spelet de hade innan sommaruppehållet.
Jag tror att årets första förlust på hemmaplan (i Allsvenskan) kan komma ikväll när Sveriges just nu bästa lag, Elfsborg, kommer på besök.
Elfsborg har fin form med två segrar i rad mot Hammarby och Örebro. Man har även hunnit med att spela mot Lazio i Europa League-kvalet. I Italien förlorade de med 3-0 men returen i torsdags vann de med 1-0 efter mål av Denni Avdic. Elsborg hade behövt göra två mål till för att gå vidare, men spelade bra och radade upp målchanser.
Jag tror inte matcherna mot Lazio har någon större negativ inverkan på spelarna i Elfsborg, att de skulle känna sig slitna eller så.
Förra året vann Göteborg detta möte med 5-2 så tipset är lite av en chansning. Men för oddset 2,94 hos Betfair är det helt klart spelvärt!

Chievo är kanske mest kända för deras anfallsglada fotboll, och att de brukar skrälla mot storlagen. Till denna säsong har man inte förstärkt startelvan utan har koncentrerat sig på att behålla storstjärnan och målsprutan Sergio Pellissier.
Lazios styrka är liksom Chievos anfallet. Goran Pandev, Julio Cruz, Tommaso Rocchi och Mauro Zárate i Lazio kommer att besvära många försvar under kommande säsong.
Båda lagen har även gemensamt att stösta svagheten är försvaret. Lazio som hade stora försvarsproblem förra säsongen har sålt sin kanske bäste back David Rozehnal till Hamburg.
Anfall mot försvar! Det laget som gör första målet ikväll vinner matchen.. Jag tippar på Lazio till det fina oddset 3,10 som kan hittas hos Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 19:00
IFK Göteborg - Elfsborg
2
20 kr
Sön 20:45
Chievo - Lazio
2
20 kr

1 kommentar till “Första förlusten på ”Gamla” ikväll fär änglarna?

  1. Viktor den skrev:

    Lazio gör sitt jobb och vinner mot Chievo med 1-2.
    Elfsborg tappade huvudet i andra halvleken mot IFK som vann med hela 4-0 (0-0 i halvtid). De var nog mer slitna än vad jag trodde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *