Bra odds på att Man City levererar

Då var det helg igen och det finns ett stort fint utbud att välja på. En av de största favoriterna är Man City hemma mot Wolves, där jag har ett hittat ett lockande odds på ett handikappsspel på hemmalaget. Betfair har (just nu medan jag skriver iaf) hela 2,15Man City -1,5.

Ifjol gjorde hemmalaget 40 mål på sina 19 hemmamatcher, vilket bara var sämre än Man United och Liverpool. De trivdes speciellt bra mot lag från nedre halvan av tabellen som de kunde nöta ner med sitt fina anfallsspel. Deras plan är bred och i fint skick och det passar fint ihop med att laget brukar få gå ut hemma och uttrycka sig framåt. Den enda lilla oron jag har är att de spelade på Camp Nou i onsdags och att det kan ha tröttat ut dem lite. Men samtidigt gjorde de en hel del byten och vilade ett par spelare med småkänningar (Adebayor, Robinho, Bridge). Att de t.o.m lyckade slå Barça borta måste ha gett dem extra självförtroende också.

Wolves  gjorde en imponerande kämpainstats mot Wigan i veckan, men det känns som att det blir tufft att göra två sådana på raken, på mindre än en vecka, och samtidigt få med sig poängen. Nu möter de ett lag som dessutom verkligen är bra på att styra spelet hemma och matchbilden blir annorlunda. Wolves får tillbaka Berra och Doyle men klasskillnaden ska vara för stor här. Att Man City vinner med åtminstone två mål känns värt att testa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Man City - Wolves
Man City -1,5
65 kr

4 kommentarer till “Bra odds på att Man City levererar

 1. Daniel den skrev:

  Efter första halvlek så skulle nog Man City haft något mer mål samtidigt som Given gör en jätteräddning på Matt Jarvis skott. 1-0 ganska rättvist sett till målchanser då. Doyle lär komma in till andra någon gång om det står sig.

 2. Daniel den skrev:

  Slut. Igen en bra insats av wolves. Keogh hade en boll i ribban. Så nääära!!!! City var väl bättre men det var inte långt borta med 1-1. Doyle het i andra halvlek.

 3. John den skrev:

  Bra gjort av wolves i andra men riktigt frustrerande att se Ireland och Bellamy slösa bort fina lägen. 2:an var inte långt borta

 4. Daniel den skrev:

  Mjo, det skulle ha blivit mer. Som Mick sade: ”Vet förtjänade inte att få kryss men det var inte långt borta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *