Malmös tuffa matchande sätter sina spår

Gårdagens spel på Luleå satt klockrent så här kommer ytterligare ett hockeytips. Växjö Lakers ligger i toppen av hockeyallsvenskan med bäst målskillnad och med mest gjorda mål. I förra omgången slogs Västerås på bortaplan med 3-0.
Dagens motståndare Malmö Redhawks förlorade samma möte med 4-2 i slutet av förra månaden.

Malmö har matchats hårt de senaste dagarna. Matchen mot Växjö blir lagets femte på blott nio dagar. Så sent som igår eftermiddag spelade man ett tufft derby mot Rögle.
Matchen var jämn både spel- och målmässigt inför den sista perioden. Väl där kunde Malmö glida ifrån och slutresultatet kunde skrivas till 7-3. Växjö borta är en jättesvår uppgift för Malmö. Jag tror inte att de orkar stå emot i 60 minuter.

Jag spelar på att Växjö vinner trots handikapp -1,5 hos Bet365.