Stoke spelar alltid väldigt negativt borta mot topplag

Stoke drar till Stamford Bridge idag och en sak som är säker är att de inte kommer att försöka bidra till underhållningsvärdet. Stoke spelar direkt och försiktigt även mot de sämre lagen men när de möter toppklubbarna så brukar det se löjligt oambitiöst ut. Speciellt på bortaplan där de inte trivs alls lika bra. De kommer att parkera bussen från start och hade blivit helnöjda med ett 0-0. Stoke är inget vidare alls på att hålla bollen inom laget så mot topplag vågar de absolut inget annat än att få bollen framåt fort. Chelsea kommer att få tillbaka bollen snabbt många gånger och lär samla ihop ett stort bollinnehav.

Chelsea över 64,49% bollinnehav finns till 1,90 hos Expekt och det känns värt att testa då det hade gått in i de 4 senast mötena lagen emellan. Förra säsongen hade Chelsea 71% boll hemma och 66% borta. 2010/11 hade de 74% hemma och 65% borta. Ifjol hade topp-4-lagen gått över den linan 3 av 4 gånger när de mötte Stoke hemma (Spurs 64%, Man United 75%, Man City 76% och Arsenal 66%). Chelsea kommer att vinna bollinnehavet bekvämt idag, frågan är bara med hur mycket. Jag tror iaf att de klarar linan oftare än vad oddsättarna tror.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Chelsea - Stoke
Chelsea över 64,49% bollinnehav
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *