Southamptons försvar får en för svår uppgift

Southampton har fått svårast möjliga öppningsmatch och jag har svårt att se annat än en trygg seger för Manchester City. Mästarna tappade bara poäng i en enda hemmamatch under 2011/12 (Sunderland 3-3) och snittade 2,89 mål. Det var oftast mot mitten- och bottenlag som de större segrarna kom och jag tror inte Southampton är starka nog defensivt för att undgå samma öde. Laget är offensivt inriktad och är inte lämpade för att parkera bussen framför mål. Det passar Man City bra då de får mer ytor. Försvar och målvakt håller inte heller nån vidare klass på den här nivån. Fonte och Hooiveld i mittförsvaret kan få det svårt mot de rörliga och kvicka finlirarna. Tevez har gynnats av en ordentlig försäsong och såg het ut mot Chelsea förra veckan.

Man City startade starkt ifjol med 4-0 mot Swansea i premiären och snart därefter 5-1 borta mot Spurs. Det känns som att de var som vassast offensivt i början på säsongen då spelarna var som fräschast och hungrigast. Sen under vintern när de skulle resa till ställen som Sunderland så såg laget, och speciellt en del av spelarna från varmare breddgrader, inte lika glänsande ut. Nu i början däremot tror jag vi kan få se en hel del mål från Man City och jag testar Man City över 2,5 mål idag till 1,83 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Man City - Southampton
Man City över 2,5 mål
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *