Storvreta uppretat efter kollapsen senast

Expekt ger 2,05 för Storvretaseger idag i andra semifinalmötet mot Falun och det var ett par decimaler högre än väntat. Visst, Falun vann det första mötet, men Storvreta är det bättre laget och det krävs nåt speciellt för att slå ut dem över 5 matcher.

Gissa om att Storvreta har rejält med motivation också p.g.a. hur de förlorade första matchen. De ledde med 4-2 inför sista perioden men Falun gjorde 6 raka mål, på 8 skott dessutom, och vann 8-4. Att Storvreta förlorar en period med 0-6, eller en hemmamatch över huvud taget för den delen, är sällsynt. Storvretaspelarna måste ha känt sig riktigt förbannade efter det och det blir inte mycket bättre tändvätska än så. Ett heltaggat Storvreta brukar vara skoningslöst och att då få över dubbla pengarna på dem måste testas. Oddset lär sjunka under dagen…

Storvreta har bra facit uppe i Falun där de har vunnit 6 av de 7 senaste. Det känns som att det nästan bara blir bortasegrar i både herrarnas och damernas slutspel så ännu en idag skulle inte förvåna mig. Matchen sänds i TV4 Sport kl. 18.25.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 18:30
Falun - Storvreta
2
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *