Två målsnåla lag möts i Swansea

Om du vill titta på en underhållande Premier League-match på lördag så hade jag rekommenderat att skippa Swansea – Fulham. Mycket tyder på att det blir en tight och målfattig match. Underspelet lockade, men jag hittar större spelvärde i båda lagen gör mål: nej hos Betsafe till 2,00.

Swansea har i flera år haft problem med effektiviteten, trots att spelet ofta fungerar bra, medan Fulham är ett ökänt dåligt bortalag som ofta är väl försiktiga. På Swanseas 7 hemmamatcher har det bara gjorts 10 mål (8-2 i Swanseas favör) och på Fulhams 7 bortamatcher 11 stycken (4-7). Båda lagen har gjort mål i enbart 1 av Swanseas hemmamatcher och i 2 av Fulhams bortamatcher! 2,00 börjar kännas generöst… Swanseas målkalas mot Blackburn förra veckan kanske påverkade oddset lite väl mycket? Fulham är mycket mer organiserade och svårspelade än Blackburn och 0-0 hade inte direkt förvånat mig.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Swansea - Fulham
Båda lagen gör mål: nej
30 kr

1 kommentar till “Två målsnåla lag möts i Swansea

  1. John den skrev:

    Puh! Tipset satt extra gött då Fulham missade en straff i 87:e =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *