Jönköping har startat respektlöst i Superligan

Caperio/Täby vinner säkert sin match mot Jönköping idag, men jag måste ändå säga att handikappslinan hos Betway (Jönköping +4,5 till 1,85) är snäppet för högt och lockar till spel.

Jönköping har imponerat på mig hittills då de har stått emot bra i alla matcher, och även tagit fina segrar mot Warberg, AIK och Dalen. 1-8 mot Storvreta låter illa, men de hängde med bra i 2 perioder och 2 mål kom i öppen kasse. Klintsten gjorde dessutom en drös sjuka räddningar. En härlig arbetsmoral, bra kontringsspel och duktiga skyttar har varit ett par av anledningarna till Jönköpings fina start.

Täby snittar runt 8 mål per match och har också inlett fantastiskt. Däremot har det inte blivit många utskåpningar tack vare deras lagom entusiastiska inställning till försvarsspel. Jönköping kommer nog vara luriga på kontring och kan göra det jobbigt för Täby. Jönköping verkar dessutom trivas bättre i de stora matcherna då hälften av förlusterna konstigt nog har kommit mot Sirius och Tyresö hemma.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Caperio/Täby - Jönköping
Jönköping (+4,5)
26 kr

1 kommentar till “Jönköping har startat respektlöst i Superligan

  1. John den skrev:

    Sjukt starkt av Jönköping att vinna med 14-4! Jag tror inte att en enda person i hela Sverige hade väntat sig nåt sådant resultat. Undrar vad bolagen hade gett för odds på det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *