Frölunda inleder säsongen positivt mot Växjö

Elitserien är här igen med en tjuvstart som vanligt. Frölunda tar emot nykomlingen Växjö och det är två lag som har ganska bra form med sig från försäsongen. Skillnaden är väl bara den att Frölunda har mött betydligt bättre motstånd. Framför allt genom sitt deltagande i European Trophy där man blev klart för slutspel genom att bortaslå Färjestad med 4-1. Frölunda ser verkligen ut att vara på hugget i år och är tillsynes inte lika gammalt och trögt som tidigare säsonger.

Växjö har gjort några bra värvningar av Elitserie-starkt material och man kan vara ett av de starkare lagen som kommit upp de senaste åren på pappret. Det återstår att se hur det slutar den här säsongen. Ettan känns som given vilket motiveras snarare genom Frölundas framfart än Växjös status som nykomling.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
Frölunda - Växjö
1
34 kr

1 kommentar till “Frölunda inleder säsongen positivt mot Växjö

  1. Daniel den skrev:

    Frölunda var trögt som slem trots allt, kanske med premiärnerver. Vinst åtminstone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *