Derby nästa lag att triumfera mot Doncaster

Att spela mot Doncaster är ganska vinnande just nu och må det fortsätta ett tag till. De kommer återigen till en match med ett helt lag på skadelistan. De har dock lyckats låna in en 18-årig talang från Chelsea vid namn Milan Lalkovic. Ska enligt uppgift vara ganska giftig framför mål men ganska oprövad i större sammanhang än reservlagsmatcher.

Derby har gjort sin starkaste start på drygt ett halvt sekel med tre raka segrar. Nigel Clough är en kompetent manager som borde veta hur man utnyttjar Doncasters svagheter för tillfället. Ettan ger 2,10 på Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Derby - Doncaster
1
34 kr

2 kommentarer till “Derby nästa lag att triumfera mot Doncaster

  1. John den skrev:

    Vem hade trott att Derby skulle öppna med 4 raka vinster innan säsongen började? Det är sällan topplagen i serien klarar av det ens. Trodde kanske flytet skulle spricka idag men det blir väl nästa match då =)

  2. Daniel den skrev:

    Blir nog pass på Derby vilka de än möter i nästa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *