Få mål i Stanley Cups slutskede

Då var det äntligen dags för ett avgörande i Stanley Cup! Vancouver har chansen att vinna titeln för första gången och Boston första gången sedan 1971. Vancouver har vunnit matcherna som spelats i Vancouver, och de matcherna har varit jämna med få mål. Boston har i sin tur vunnit sina hemmamatcher med stora siffror. Jag tror Vancouver har sparat på krutet när de insett att matchen redan är förlorad och därför har siffrorna runnit iväg.

Båda lagen har bra målvakter. Boston har Tim Thomas, kanske NHL:s bäste målvakt för tillfället. Har bara släppt in sex mål på sju matcher mot Boston. Vancouver har Roberto Luongo. Han har hållt nollan i två matcher mot Boston och har varit en bidragande orsak till att Vancouver är i Stanley Cup-final.
Jag spelar på att det blir färre mål än 4,5 till 2,33 hos Betsafe.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 02:05
Vancouver - Boston
Under 4,5 mål
13 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *