Målgladare returmöte i the Championship

Idag lockar 2,00 på att båda lagen gör mål (Bet365) i play-off-returen mellan Swansea – Nottingham Forest. Det bör bli ett öppnare möte än i första matchen (0-0), där en utvisning i första minuten påverkade matchbilden rejält. Swansea imponerade då och jag har svårt att se dem gå mållösa från planen idag då Forest alltid är sårbara bakåt.

Mycket kan sägas om Swanseas defensiva facit och Forests bortaform, men i en sån här match spelar det mindre roll. Efter att första målet gjorts så kan allt hända och Forest har många fina spelare framåt och en McGugan som kan göra mål från ingenstans. Senaste mötet i Swansea slutade hela 3-2.

För fler tips på den här matchen, och andra, kolla in kompistips.se.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:45
Swansea - Notts Forest
Båda lagen gör mål
32 kr

1 kommentar till “Målgladare returmöte i the Championship

  1. John den skrev:

    Äntligen! Earnshaw kommer in och visar hur man gör. Trodde det skulle bli ”en sån där dag” efter 2 ribbträffar och en jättemiss av Forest..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *