Leeds för bra offensivt för Wakefield

Wakefield tog en fin seger senast borta mot Hull men jag tror att de får det tuffare idag. Frågan är om de klarar av att skrälla två veckor i rad med den truppen de har. De verkar trivas på bortaplan bättre med – bara 2 ynka tries på 2 matcher hemma. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är en ung trupp som föredrar att slå ur underläge. Av det jag har sett hittills så är laget alldeles för förutsägbara och gör för mycket misstag i anfallsspelet.

Leeds Rhinos har varit ojämna hittills men det är ett lag som aldrig ska räknas bort, oavsett match. De lyckas alltid fixa tries och har varit bland de bästa lagen på det hittills i serien. De vill fixa 2 poäng efter förlusten mot St Helens och med deras överlägsna skicklighet framåt så ska de ha en bra chans att klara av en säker seger här.

Leeds Rhinos (-14,5) spelas till 1,90 hos Betsafe.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:30
Wakefield - Leeds
Leeds (-14,5)
27 kr

1 kommentar till “Leeds för bra offensivt för Wakefield

  1. John den skrev:

    Gött att Leeds skärpte sig i andra. Och att Wakefield fortsätter att bara göra 6 poäng på hemmaplan =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *