Alltid kortrikt i Genoaderbyt

Jag hade inne en liknande rek till det här derbyt tidigare i vintras men då blev det uppskjutet tack vare snön. Betsson hade då den oförklarligt låga linan ’över 5,5 gula kort’ som hade gått in alla dagar i veckan. Idag får jag nöja mig med Expekts 1,60över 75,5 varningspoäng. Låter som en hög lina men det finns en stor chans att det blir minst 8 gula, eller 6 gula + ett rött, i det här galna derbyt.

’Derby della lanterna’ brukar alltid bli en temperamentsfull historia och jag kan inte se att det blir annorlunda idag. Båda lagen har gjort mediokra säsonger och dagens möte kan betyda extra mycket för att rädda säsongen. Det ska bli blött och regnigt i Genoa idag – perfekt väder för att göra lite extra glidtacklingar.

Den som har sett tidigare derbyn vet hur galet det brukar bli. I de senaste 5 derbyna har det blivit 9, 11, 12, 10, respektive 9 utdelade kort. Det är ett snitt på 10,2 kort och 120 varningspoäng per match. 6 röda kort har delats ut på de här matcherna. Vilka som spelar och vem som dömer brukar spela mindre roll här men domare idag är i alla fall Emidio Morganti. Han brukar ligga över snittet när det gäller utdelade kort och är väl inte av den resonliga typen som brukar hålla en massa lugnande samtal med spelarna istället.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 18:30
Sampdoria - Genoa
Över 75,5 varningspoäng
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *