Den bedrövliga formen fortsätter för Yeovil

Colchester United ligger precis nedanför play-off-platserna i League One och möter idag ett Yeovil Town som inte har varit bra på hela säsongen. 1,75 för Colchester hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway känns bra med tanke på klasskillnaden mellan lagen.

Colchester är ett riktigt starkt hemmalag och har chansen att nå play-off-plats vid vinst idag. De saknar duktige mittfältaren Andy Bond men ser i bra skick ut annars. De har klarat sig bra mot Yeovil på senare år då de har vunnit de 4 senaste och 3 raka hemmamöten.

Yeovil har en tunn trupp och har trots många dåliga insatser inte kunnat rotera nämnvärt. Bristol Citys Ivan Sproule har kommit in på lån men de behöver fler duktiga spelare för att ta sig ur den svåra sits de sitter i. De ligger näst sist, med 6 poäng upp till säkerhet, och ser ut att åka ner då lagen ovanför bör ha tillräckligt med kvalitet för att stanna uppe.

Yeovil har inte spelat en match sen den 23:e november p.g.a inställda matcher men de hade usel form innan dess. 1 poäng på 7 matcher håller inte och sett till hela säsongen har de bara plockat 4 vinster. Dessa har kommit mot andra nedflyttningskandidater dessutom – Rochdale, Walsall, Tranmere och Leyton Orient. Sedan har de gnetat till sig 3 kryss mot lag som har varit i dålig form. Inget imponerande direkt. De extra svaga på bortaplan också med raden 2-1-7 och 9-20 i målskillnad.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Colchester - Yeovil
1
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *