Sirius spelas med högt handikapp i AIK-mötet

Trots vinster i de flesta matcher har AIK inte imponerat något särskilt på mig i Superligan med tanke på spelarmaterialet de har. I matchen mot Sirius idag ligger handikappslinan på -3,5 för dem och det känns snäppet för högt med tanke på vad lagen har presterat hittills. Sirius +3,5 spelas till 1,72 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Superligan har startat jämnt i år och bortsett från matcher med Balrog och Mora så är det få lag som har blivit utklassade. PÅ de 2 senaste omgångarna har det blivit så många som 5 oavgjorda resultat. AIK har en bred trupp med mycket spets men har inte gjort så mycket mer än vad de behövt. De har bara vunnit med mer än 3 mål en gång och det var 7-3 mot ineffektiva nykomlingen Mullsjö. Och ändå har de redan mött Mora och Balrog. En del av deras viktigaste spelare, som t.ex. Kim Nilsson, känns inte heta ännu.

Sirius har klart förbättrats sedan ifjol genom nyförvärven av Billy Nilsson och Johan Eriksson Jr. De har fler hot framåt nu och har ökat sitt målsnitt betydligt. Vinsterna mot Helsingborg, Storvreta och Täby (på övertid) imponerar och de hämtade även upp fint till oavgjort borta mot Pixbo. Sirius kommer med full trupp och kan ha en fördel av att AIK har haft en del spelare på landslagsuppdrag. Matchbilden idag kan passa dem då de gillar att ligga lågt i försvar och hugga på kontring. Visst ska AIK ha en bra vinstchans men enligt mig vinner de i dagsläget inte hälften av matcherna med minst 4 bollar som oddsen pekar på. Har Sirius en riktigt bra dag är det inte otänkbart att de får med sig nån poäng eller flera hem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
AIK - Sirius
Sirius (+3,5)
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *