San Jose Sharks äter upp Anaheim Ducks

Efter en inledning av säsongen med mycket slarv, då man bland annat förlorade tre hemmamatcher (en på Europeisk mark) på raken, har San Jose Sharks hittat tillbaka till sitt spel. Jag spelar på att Sharks vinner mot bortasvaga Anaheim Ducks trots handikapp -1,5 till oddset 2,65 hos Betway.

Nu har San Jose istället tre raka storsegrar på hemmaplan, en av dem mot just Anaheim. I den matchen rivstartade hemmalaget och ledde med 5-0 efter två spelade perioder. I sista perioden tilläts Anaheim göra två tröstmål och slutresultatet skrevs till 5-2. Joe Thornton som är bäste poängplockare i San Jose är avstängd vilket givetvis är ett stort avbräck. Antero Niittymäki är het i målet med en räddningsprocent på 93,2. Med honom i målet har San Jose vunnit fem av sex matcher denna säsong.

Motståndare för dagen är Anaheim Ducks som har en god form med tre raka vinster. I förra matchen mot Nashville gjorde man avgörande 6-5 med 1,7 sekunder kvar på klockan. Matcherna har dock spelats på hemmaplan där de är betydligt bättre än vad de är på bortaplan. På bortaplan har man förlorat sex av åtta matcher den här säsongen.
Anaheim saknar fem, kanske sex spelare på grund av skada. I Sharks är bara Derek Joslin skadad.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 04:35
San Jose - Anaheim
San Jose (-1,5)
10 kr

1 kommentar till “San Jose Sharks äter upp Anaheim Ducks

  1. Daniel den skrev:

    Satt i en halvtimma med Ottawaoddset för att inte spela. Irriterande… Men nya tag. Nu blir det ju skärpning på oss 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *