Derby och Portsmouth dagens intressantaste match Championship

Jag tycker att det finns en hel del svårtippade matcher idag. Matcher som om man hittar rätt i labyrinten av utgångar kan generera laster av pengar. De är dock riskfyllda och inleder dagen med en kopp te och ett spel som förintar pressen att hitta en vinnare. Både Derby och Portsmouth tycker om att spela offensivt och ta matchen till motståndarna. Den som gör flest mål vinner ju har jag hört.

Derby ser roligare ut än på länge och de har nog ett getöga på en chans att ta steget upp till snobbarna i Premier League. Framför allt hemma spelar de bra och gärna offensivt. Laghet saknar möjligen både Bueno och Moore där Moore är den mest tveksamma. Derby sprider dock ut målskyttet och är inte beroende av en ensam målspottare.

Portsmouth har efter en ganska väntad dålig inledning på säsongen spelat upp sig rejält. Självförtroendet har återkommit till laget och skadeläget är bättre. De har börjat klättringen uppåt och den kommer inte sluta där de är nu som mittenlag. Som de spelar nu kommer de ligga bland de topp 6. De har en tuff match idag med det lär inte skrämma dem utan lär trumma på som vanligt. Måste vara skönt att vinna lite matcher nu. Det var länge sedan de vann så här mycket. Lär vara harmoniskt i truppen.

Jag tippar att lagen kommer göra några mål var och om man kan lite matematik så ser man att över 2,5 mål på matchen känns ganska rimligt. Jag spelar själv på Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>Unibet där matchen kommer att visas direkt klockan 18:20. Registrera konto Unibet konto” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:20
Derby - Portsmouth
Över 2,5 mål
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *