Härligt odds på att Wolves fortsätter samla varningar

Det blir en tidig söndagsrek då jag skulle bli förvånad om det här oddset är kvar så länge till. Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 ger 2,10 på att Wolves får över 1,5 kort imorn i matchen mot Aston Villa! Wolves leder kortligan överlägset efter en del tuffa insatser på senare tid. Detta måste testas!

Den senaste tiden har Wolves dragit på sig onormalt många kort för att vara i England. Det blev 7 stycken mot Newcastle, när de försökte få Joey Barton in i sjukstugan, och det blev även 7 stycken mot Fulham.  Totalt har de dragit på sig 19 kort på 5 matcher, ett snitt på 3,8 kort per match. Bet365 ger alltså grymt höga 2,10 på att de får mer än ett imorn! I ett derby dessutom. Det skulle förvåna mig om de börjar skära ner på fouls imorn av alla dagar. Förutom att Wolves satsar hårt i närkamperna så drar de även på sig onödiga kort. Berra är en av de största syndarna på den fronten.

Mark Halsey dömer imorn och han är väl inte den som visar kortet i första hand. Med tanke på Wolves tuffa insatser och att det är ett derby så måste detta ändå testas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 15:05
Wolverhampton - Aston Villa
Wolves över 1,5 kort
30 kr

3 kommentarer till “Härligt odds på att Wolves fortsätter samla varningar

  1. Daniel den skrev:

    Varför 15:05? Murray ska ju inte tacka av fansen förran i halvtid. Kan inte vara det…

  2. John den skrev:

    Än en gång slutar tipset precis under linan. Inte mycket flyt nu. Ska ett tips skita sig så ska det skita sig ordentligt. Vad hände med Wolves i den här matchen annars? Det såg ju ut som de hade skickat ut sitt flicklag jämfört med de tidigare matcherna.

  3. Daniel den skrev:

    Vis spelade riktigt bra i andra halvlek och det fanns inte mycket anledning att spela fult. Tredje matchen i rad som vi ger bort poäng i slutet. Så jävla surt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *