AFC Wimbledons chanser underskattas

Toppmöte ikväll i engelska Blue Square Premier mellan Luton Town – AFC Wimbledon och Luton har som vanligt ett för lågt odds tack vare sitt namn. AFC Wimbledon leder ändå ligan och har imponerat mest av dessa lag. Skyhöga 3,75 på tvåan hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet lockar men jag väljer ändå att satsa en högre peng på AFC Wimbledon (draw no bet) till finfina 2,75 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet. Oddset borde sjunka under kvällen..

Luton till 1,85 köper jag inte alls. Visst är de obesegrade hemma men samtidigt har de bara vunnit en av de senaste 5 matcherna. De har inte riktigt fått till spelet på hemmaplan och att fansen tycker att de hör hemma i ligasystemet hjälper inte. Bästa målskytten ifjol, Tom Craddock med sina 24 mål, såldes precis innan fönstret stängdes också. Ifjol hade de ett jättedåligt facit mot de andra topp 10-lagen, bara 5 vinster av 18 möjliga!

AFC Wimbledon har imponerat desto mer och leder ligan efter 6 vinster på 8 matcher. De gör mycket mål och brukar vara vassa borta. Ifjol vann de här med 2-1, emot spelets gång dock, och spelade 1-1 hemma. De ska ha en god chans att plocka poäng idag. En bra start kan vara viktigt för att hemmapubliken ska börja visa sitt missnöje och störa sitt lag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 20:45
Luton - AFC Wimbledon
AFC Wimbledon (draw no bet)
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *