Tottenham ute efter revansch

Tottenham var väldigt mycket bättre än Manchester City i premiären men lyckades inte få hål på duktige Hart. Sedan gjorde de en väldigt svag insats mot Bern även om resultatet inte var helt oväntat. Internt pratade vi här på Oddskampen att Tottenham var för stora favoriter.

Nu möter de Stoke som gjorde en medioker insats mot Wolves som i  sin tur gjorde en väldigt bra match. Framför allt första halvlek lekte laget från Wolverhampton med de randiga. Det hjälpte inte att de fick rekordförvärvet Jones skadad. Han säger att han ska vara spelklar här men återstår att se om han startar. Utan Jones, Etherington och Delaps inkast (spelaren själv är inte mycket att ha) så har de inte mycket att komma med.

Tottenham gjorde en riktigt bra insats mot City som sagt men följde upp med dålig första halva mot Bern. Det vilades lite spelare, matchen spelades på konstgräs och Bern är ett bra lag så det finns lite förmildrande faktorer. Nu är de tillbaka i England och på vanligt gräs igen. Redknapp är bra på att motivera och få ut det mesta ur laget. Lär vara motiverat idag och till odds som ligger på över 2,40 på sina ställen hugger jag direkt. Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>Unibet bjuder på 2,40 än så länge. Lär sjunka något senare.

Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 har nu krupit upp till samma nivå om någon föredrar det spelbolaget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Stoke City - Tottenham
2
50 kr

2 kommentarer till “Tottenham ute efter revansch

  1. John den skrev:

    Där hade vi tur. Det borde ha slutat 2-2. Gött iaf att både tipset gick in och ett horribelt lag som Stoke förlorade.

  2. Daniel den skrev:

    Var på Liseberg så missade matchen men från min resultatservice så såg det mycket rättvist ut 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *