Portsmouth är värt att testa till 2,35

Det är lätt att bli sugen på att tippa emot Portsmouth med tanke på den fortsatta krisen i klubben. Jag tror dock att klasskillnaden i Carling Cup-mötet ikväll mot Stevenage är för stor och att Portsmouth ändå bör kunna dra det längsta strået. 2,35 Portsmouth hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet är värt att testa med tanke på att det är ett antal platser mellan dem i seriesystemet.

Stevenage har harvat nere i Conference en längre tid innan de tog steget upp i ligasystemet för första gången i våras. Detta blir deras första ligacupsmatch någonsin och det förväntas en bra stämning bland hemmasupportrarna. Klarar de trycket i en sån här stor match framför TV-kamerorna (matchen visas i Sverige på Canal+ Sport 1 kl. 20.40)? Det ser lite uppbäddat ut för att the Boro kan stå för en skräll ikväll men jag tror ändå att kvalitetsskillnaden kommer att vara för stor. Visst har Pompey alldeles för få spelare tillgängliga men de som kommer starta ikväll är inget pjåkigt lag ens på Championshipnivå. Det fanns ändå tre divisioner mellan dessa lag så sent som i våras.

Mokoena saknas i Pompey och Mullins kommer att testas. Bänken kommer än en gång att fyllas till hälften med juniorer. I Tommy Smith, David Nugent och Michael Brown har de ett par spelare som kan göra skillnad på den här nivån. Wilson var bäst senast och kan slå vassa passningar. Kan bara John Utaka se mer intresserad ut än mot Coventry senast så ökar lagets chanser ännu mer.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:45
Stevenage - Portsmouth
2
42 kr

4 kommentarer till “Portsmouth är värt att testa till 2,35

 1. Daniel den skrev:

  Alltid lurigt att bryta mot lagen angående tips i sina lags matcher. Jag borde veta….

 2. Daniel den skrev:

  Börjar bra. 1-0 till Pompey i åttonde minuen. Måste väl gå vägen?

 3. Daniel den skrev:

  18′ 1-1. Stevenage är kvalitet 😛

 4. John den skrev:

  2-1 men segern var aldrig riktigt i fara. Pompey närmast ett mål till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *