Blackpool underskattas i premiären mot Wigan

Visst är chansen stor att Blackpool får det kämpigt nere i botten av Premier League, men idag känns deras chanser underskattade. Eller snarare att opålitliga Wigans chanser är överskattade. Blackpool (Draw no bet) till finfina 3,65 hos Bet24 känns för mig som ett av dagens mest intressanta spel. Jag spelar även över 2,5 mål till fina 2,05 hos Expekt då det känns som en rätt öppen match med två föga märkvärdiga försvar.

Wigan är ett lag jag väldigt sällan tippar på. Bland de mest svajiga lagen i hela seriesystemet. Ena veckan kan de slå Chelsea och den andra förlora mot Notts County. Jag skulle aldrig tippa på dem om jag inte får över 2,00 i odds. Martinez har fortsatt med sina ’exotiska’ värvningar och laget känns inte mer pålitligt än i fjol. De trivs inte med att vara favoriter och de förväntas slå ett i media redan hårt slaktat Blackpool som kommer utan förväntningar på sig.

Det tog lång tid men äntligen har Blackpool fått in en drös nyförvärv och tränaren Holloway är förhoppningsvis mycket gladare än förra veckan då det ryktades om att han skulle sticka på grund av detta. Detta är en bra match att starta som nykomling och en de mycket väl kan få nånting i från. Wigan trivs inte med att styra spelet och Blackpool, som är anfallsinriktade, kan med den entusiasm och momentum som en nykomling ofta har utnyttja detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Wigan - Blackpool
Blackpool (Draw no bet)
80 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Wigan - Blackpool
Över 2,5 mål
51 kr

1 kommentar till “Blackpool underskattas i premiären mot Wigan

  1. Daniel den skrev:

    Blackpool mina vänner. De kommer åka ner men wow vilken öppning. Marlon Harewood :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *