Aston Villa får chans till revansch mot Rapid Wien

Nikica Jelavic

Nikica Jelavic i Rapid Wien gjorde mål redan efter 16 sekunder i förra årets möte i Österrike.

Reprismöte från förra året i kvalet till Europa League – Rapid Wien mot Aston Villa. Då gick Rapid Wien på fler gjorda bortamål. Rapid Wien börjar hemma precis som sist. De är ett starkt hemmalag, det visade man inte minst i förra årets hemmamatch mot Aston Villa. 1-0 blev resultatet men det kunde blivit betydligt större siffror då hemmalaget dominerade stort.

Kanske var det underskattning från Aston Villas sida eller brist på motivation, hur som helst spelade de inte bra. Då kom Aston Villa till Österrike med det bästa laget. Nu ställer tränare Kevin MacDonald upp med ett lag med många ungdomar.

Aston Villa kommer att ta motståndarna på stort allvar och vill till varje pris undvika nytt fiasko. Målsättningen kommer att vara att ta med sig ett bra resultat till returmatchen i England. Jag tror Aston Villa byter in ordinarie spelare i slutet av matchen och klarar av ett lika resultat.

3,50 i odds på krysset finns hos Pinnacle.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 18:45
Rapid Wien - Aston Villa
X
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *