Göteborg inte lika svårslagna i år

Örebro har inte vunnit borta mot IFK Göteborg sedan 1999, men ikväll har de en bra chans att göra det igen. Det är en liten chansning men för 4,35 gånger pengarna är det helt klart värt det!

Göteborg är inte alls lika bra som förra året och framför allt inte lika svårslagna på Gamla Ullevi. I derbyt mot GAIS i förra omgången blev dem rejält utspelade och måste ha varit nöjda med 0-0 som matchen slutade. GAIS hade till exempel 5-0 i skott på mål. Tobias Hysén är fortfarande skadad vilket är ett stort avbräck.

Örebro ligger på tredje plats i tabellen efter Helsingborg och Malmö, och är hetare än på många år. Samuel Wowoah är tillbaka efter avstängning, i övrigt har man samma uppställning som i matchen mot Djurgården. Örebro kunde vinna den matchen trots att Kim Olsen stod för ”århundradets miss”.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
IFK Göteborg - Örebro
2
15 kr

2 kommentarer till “Göteborg inte lika svårslagna i år

  1. Viktor den skrev:

    Örebro hade matchens bästa chans med ett ribbskott 10 minuter från slutet.. nära nära

  2. Daniel den skrev:

    nära skjuter inga giraffer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *