Blackpool har läge att störa Forest

Nottingham Forest tränare Billy Davies har sagt att hans lag ska satsa offensivt för att vända 1-2-underläget från första play-off-matchen mot Blackpool. Samtidigt vill nog inte Blackpool backa hem och försöka stoppa anstormningen hela matchen igenom då det kan straffa sig. De har bra facit mot Forest och gillar nog sina chanser att få in åtminstone en boll. Jag spelar båda lagen gör mål till 1,95 hos William Hill.

Blackpool har gjort tredje mest mål i ligan och är i finfin form. Det har blivit 7 segrar på de senaste 10 matcherna och flera målfester. Ingen förväntade sig att de skulle lyckas ta sig till play-off så de har ingen press på sig alls. Det har däremot Forest som måste trycka fram för att få åtminstone ett mål för att fixa förlängning. De har varit riktigt bra hemma annars men lite annorlunda läge nu när de har underläge att hämta upp. Fansen har förväntningar och då de har ett rätt ungt lag så kan pressen störa dem. Blackpool har dessutom ett psykologiskt övertag då de har vunnit 10 av de senaste 15 inbördes mötena och inte förlorat mot Forest sen 2006 nere i League One. Holloways mannar har ett passande utgångsläge och det skulle inte förvåna mig om de lyckas fixa en play-off-final idag. Det lär bli en spännande match och för den som vill se går den på TV4Sport kl 21.00 (sändningen börjar aningen sent).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Nottingham Forest - Blackpool
Båda lagen gör mål
38 kr

2 kommentarer till “Blackpool har läge att störa Forest

  1. Daniel den skrev:

    Det var fan på håret asså

  2. John den skrev:

    Andra halvlek levererade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *