Zlatan blir utslaget av sitt gamla lag

Jag väljer att spela ytterligare ett tips på Champions League-mötet mellan Barcelona och Inter.. nämligen på slutresultatet 2-1 till Barcelona till oddset 9,0 hos Unibet. Många andra bolag har 7,5 i odds på samma resultat. Mer än vad som står nedan om matchen finns att läsa i mitt tidigare tips här.

Det var inte länge sedan som Barcelona lekte med Arsenal i kvartsfinalen i Champions League och med Real Madrid i El Clasico. Efter det har det gått lite knackigare.. laget spelade 0-0 mot Espanyol och förlorde mot Inter på San Siro. Messi  har inte gjort mål på 4 raka matcher, och trots att Zlatan gjorde mål och spelade fram till ett i senaste matchen har han varit ganska blek en längre period. Andres Iniesta är skadad, Carles Puyol är avstängd mot Inter och Dani Alves i den svåra bortamatchen mot Villarreal i nästa ligaomgång.
Barcelona leder La liga med 1 poäng före Real Madrid men jag blir inte förvånad om de faller på målsnöret både i Champions League och ligan. Förutom bortamötet mot Villarreal återstår en ännu svårare bortamatch för Barca i form av Sevilla. Real Madrid har en extrem vinnarmentalitet, vinner oftast trots att de inte sällan hamnar i underläge i matcherna. De har också ett mycket lättare spelschema kvar än Barca.

Inter har 7 segrar och en oavgjord på de 8 senaste matcherna. Den senaste förlusten kom borta mot ligautmanaren Roma med 2-1 den 27:e Mars. Roma förlorade lite överraskande hemma mot Samdoria igår och ger Inter andrum i toppen. Inter kommer till Camp Nou med stort självförtroende och ett bra resultat att spela på. De kommer prioritera försvarsspelet och satsa på kontringar. Inters kontringsspel i andra halvlek av förra mötet mot Barcelona fungerade väldigt bra och jag tror absolut att de hänger minst en balja.

Barcelona är kanske världens bästa lag och deras signum är anfallspelet. På hemmaplan och i en Champions League semifinal tycker jag det är fullt realistiskt att tro att Barca gör 2 mål, men där tror jag också att det tar slut.

Vilka som än vinner den här matchen tror jag står som slutvinnare på Santiago Bernabeu den 27:e Maj. Barcelona och Inter var i samma gruppspel i årets Champions League och mötet på Camp Nou slutade 2-0 till hemmalaget.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Barcelona - Inter
Slutresultat: 2-1
76 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *