Poängrikt möte väntas i påskrugbyn

Mycket rugby nu under påskhelgen och det blir åtminstone ett tips nu till att börja med. Matcherna mellan Warrington och Salford brukar sluta med många gjorda poäng. Bet365’s lina på mer än 44 poäng totalt (2,00 i odds) känns aningen låg och om hemmalaget har en dag då allt stämmer så kan de själva klara den gränsen.

De senaste 6 mötena har den totala poängsumman slutat på 82, 34, 60, 48, 68 och 66. När Warrington är hemmalaget så brukar de stå för de flesta poängen men även bottenlaget Salford kan allt hjälpa till med lite också. De såg bra ut mot Hull förra veckan och såg ut att ha höjt sig ett snäpp framåt. Även om deras självförtroende har ökat så har de fortfarande problem med att täppa till bakåt och minska misstagen. Hull var värdelösa rakt igenom men lyckades ändå med att skrapa ihop 20 poäng, trots alla missade passningar och penalties. Warrington har öppnat starkt i år och har framför allt lyckats bra med att komma över linjen ofta. Hemma har siffrorna skenat iväg mot de sämre lagen och jag blir inte förvånad om det händer idag igen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 16:00
Warrington - Salford
Mer än 44 poäng totalt
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *