Calgary Flames måste vinna för att ha chansen

Calgary fortsätter sitt arbete för att försöka hamna på slutspelsplats. Den platsen har just nu Detroit Red Wings och de verkar inte slå av på takten. Calgary måste vinna i dag för att ha chansen att vara med i slutspelet. Phoenix är redan där och borde vara ganska nöjda med säsongen. Etta!

Jag har tippat på Calgary förut i detta race som de just nu ser ut att förlora mot Detroit. De har dock chansen fortfarande men då får de inte förlora i natt mot Phoenix. Calgary saknar ju knappast motivation och slog självaste Washington Capitals med 5-3 och detta i Washington. De är heta och spelar sin bästa ishockey på länge.

Phoenix har fått utstå en del under säsongen på en administrativ nivå. Klubben ägs nu av NHL och trots alla turer om laget så har de spelet bra. De kommer att spela slutspel. Något som man kanske inte trodde ett tag då det stormade som mest. Vad som händer med klubben i slutändan återstår att se.  Phoenix är ungefär lika bra som sina motståndare rent formmässigt men saknar den motivation som Calgary har. Jag tror hårt på ettan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 03:30
Calgary Flames - Phoenix Coyotes
1
66 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *