Ett par mål borde göras i München

Det ser ut som att det kan bli ett ganska jämnt möte idag mellan Bayern München och Man United, trots att det är fördel för engelsmännen både form- och skademässigt. Jag tror att vi får se åtminstone ett par mål idag då Man United säkert gillar sina chanser att fixa ett bortamål och Bayern vill åka till Old Trafford med ett hyggligt utgångsläge. Överspelet ger bra betalt men totalt antal mål: 2-3 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway till 2,00 lockar mig lite mer då det känns som att det kan bli hugget som stucket vilken sida om linan det slutar på.

Det har gått lite knackigt i ligan det senaste för Bayern men det lär säkert glömmas när det är kvartsfinaldags i Champions League. Även om Man United inte har förlorat borta i Europa på flera år så känns det som att deras vinstchans överskattas lite idag. Den tyska vinnarmentaliteten brukar plockas fram i såna här lägen och trots skadebekymmer på ett par viktiga spelare så ska de kunna bli ett tufft motstånd. Schweinsteiger är avstängd och Ribery, Robben och Gomez är tveksamma till start. Deras anfall kan bli försvagat men då de spelar hemma ska de kunna sätta nån boll i alla fall.

Man United lär starta med sitt 4-5-1 som funkar så fint borta i Europa och i tuffa bortamatcher i ligan. Jag gillar deras chanser att kontra in åtminstone 1 mål mot ett mindre skräckinjagande Bayernförsvar. Med ett bortamål i bagaget så känner de nog att de har bra chans att avgöra hemma i England och kan nöja sig med 1-1. Men med formen laget, och speciellt Rooney, är i så skulle de inte förvåna mig så mycket om de lyckas spela effektivt och kniper alla 3 poängen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Bayern München - Man United
2-3 mål
38 kr

4 kommentarer till “Ett par mål borde göras i München

 1. John den skrev:

  Är nöjd med mitt val av tips ändå. Det blev ganska hugget som stucket om det skulle bli 2 eller 3 mål 🙂

 2. Daniel den skrev:

  Ine olycklig här heller. Hade tre olika tips lite på känn och det var bara Rooney som gick in av dem. 2-3 mål brukar du sätta va?

 3. John den skrev:

  Inte är du väl så glad om du bara satte 1 av 3 tips? 🙂

  Sällan jag tippat 2-3 mål men satte en när Fulham slog Man Utd i höstas 3-0 minns jag iaf.

 4. Daniel den skrev:

  Jag tippade dem inte. Det visar på bra känsla för när jag är fel ute 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *