Kanada och USA spelar en spännande match

Kanada måste vinna om de ska gå förbi USA i gruppen. Inget som håller de tillbaka. Det borde öppna upp sig och bli en skoj match. Över 5,5 mål ger mig 1,80 på Pinnacle.

Kanada har öppnat OS lite rangligt. krysset mot Schweiz kan ju inte ha lämnat en hallondoft i omklädningsrummet. Nu gäller de att de tar tag i maskineriet och mal på framåt. Stjärnor på alla positioner och de kommer att trampa på bra i dag. Matcherna mot USA betyder alltid lite extra.

USA har poängen på sin sida men har knappast råd att luta sig tillbaka i matchen, De behöver mål om de ska kunna freda sig då de knappast nollar lönnlöven.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 01:30
Kanada - USA
Över 5,5 mål
75 kr

6 kommentarer till “Kanada och USA spelar en spännande match

 1. Viktor den skrev:

  Sitt inte uppe för länge och glo på den här matchen.. då orkar du inte upp i ottan för att se den Sverige-Finland 😉

 2. Daniel den skrev:

  nu satt ju spelet så jag kan ju lägga mig. Det är dock en grym match

 3. Viktor den skrev:

  Kan tänka mig det.. Sverige-Finland var inte så underhållande, speciellt inte i 3dje perioden när de bara spelade av.. men skönt för Sverige som kunde vinna så lätt! och skönt för Henke som fortfarande är Mr 100% så här långt i turneringen.

 4. Daniel den skrev:

  Det var en kanonmatch. Sverigematchen var bra för att Sverige spelade och vann men säkert inte så spännande för utomstående. Illa att vi hamnade på Kanada/Ryssland-sidan av slutspelet men ska man vinna så måste man ju slå alla lag

 5. Viktor den skrev:

  Jag citerar Aftonbladet:
  ”Det lustiga är att slutspelet nästan är det spegelvända mot OS i Turin 2006. Då hade Finland både Kanada och Ryssland på sin halva i slutspelet och den gången slog ryssarna ut kanadensarna med 2-0 i kvarten. Men det var en match som tog mycket kraft och i semin slog Finland ryssarna med klara 4-0.”

  Kvartsfinal direkt mot Slovakien och semifinal mot ett kanske slitet Ryssland eller Kanada behöver inte vara så illa ändå..

 6. Daniel den skrev:

  bättre att gå in i slutspelet obesegrat i vilket fall som helst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *