Målrikt västkustderby i innebandyn väntas

Pixbo möter Warberg i Lisebergshallen ikväll och det väntas storpublik till det här västkustderbyt. Jag tror vi kommer få se en del mål och sätter därför en peng på att det blir över 11,5 mål till 1,85 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Pixbo har inte haft det lätt det senaste och har förlorat 3 raka matcher. Det läcker lite väl mycket bakåt, vilket har lett till att det har blivit över 11,5 mål i de 4 senaste matcherna. Skadorna på Rosén, van Manen och Jurkiewicz, som alla är borta resten av säsongen, är tunga och de har inte lika vasst lag nuförtiden för att kunna klara såna avbräck. Men de ligger på sista slutspelsplatsen och lär ge järnet inför hemmapubliken för att behålla den.

Warberg har gjort blandade insatser hittills i serien men verkar ha hittat en formtopp nyligen. De har gjort 19 mål på 2 matcher efter 11-4 mot Umeå City och 8-2 mot Caperio/Täby. De har nu äntligen full trupp och har tagit sig i kragen efter hemmaförlusten mot Falun. De borde ha god chans att vinna ikväll, men samtidigt brukar Pixbo höja sig ett snäpp i dessa möten. I höstas vann Pixbo med 8-7 efter förlängning och jag blir inte förvånad om det blir nåt liknande antal mål ikväll.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Pixbo - Warberg
Över 11,5 mål
45 kr

1 kommentar till “Målrikt västkustderby i innebandyn väntas

  1. John den skrev:

    Varför spelade jag inte på Warberg -1 eller liknande.. Var ju så uppenbar även innan 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *