Färjestad förlorar sällan mot Brynäs

Det börjar närma sig sluttampen på denna månad och jag ligger lite illa till inför slutspurten. Nu gäller det att plocka vinst på vinst. Eller så är det väl dags för någon av de andra dumhuvudena att vinna. Tittar runt lite idag och ser att mitt Färjestad möter Brynäs och det brukar ju vara trevligt för alla utom Brynäs. Färjestad har inte förlorat mot brynäs hemma på en herrans massa år och i en match med två halvt formsvaga lag så talar nog historik och vinnarmentalitet mycket. Brynäs spelade riktigt bra mot Frölunda och skulle ha vunnit den matchen men lyckades inte förvalta sina chanser. Att det stod 2-2 i andra perioden var ett hån. Men så är det med lag som inte har flyt eller klassen framför målet. Somervuori varvades ju från FBK för att göra mål men har inte lyckats speciellt bra med den saken hittills.

Enligt vad jag har hört och läst så tänker Brynäs även vila duktige målvakten Markström vilket så klart gör det hela lite tuffare. 1.70 ger Betsafe idag. Taget!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Färjestad BK - Brynäs
1
70 kr

1 kommentar till “Färjestad förlorar sällan mot Brynäs

  1. Pingback: oddskampen » Dagens starka tips stavas FBK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *