Bristol Rovers matcher blir sällan målsnåla

Charlton – Bristol Rovers känns som en match där det kommer bli en del mål. 1,98över 2,5 mål hos Betfair känns för högt och jag måste testa det.

Charlton är starka hemma och är ute efter 3 poäng igen för att behålla sin automatiska uppflyttningsplats. I senaste hemmamatchen vann de med imponerande 5-1 mot MK Dons. Nu möter de ett Bristol Rovers som släpper in en hel del mål, men även gör en del själva. I deras senaste 9 cup- och ligamatcher har det blivit mer än 2,5 mål, och de är totalt sett det laget som har varit med i mest matcher med minst 3 mål i ligan. På bortaplan har de lyckats med att ligga över linan i 7 av 8 matcher.

Båda lagen saknar lite defensiva spelare vilket förhoppningsvis leder till osäkrare försvarsspel. Charlton saknar Sodje, Richardson och förstemålvakten Elliot. Rovers får klara sig utan Aaron Lescott.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Charlton - Bristol Rovers
Över 2,5 mål
49 kr

1 kommentar till “Bristol Rovers matcher blir sällan målsnåla

  1. John den skrev:

    Eftersom jag sitter vid datorn så kan jag lika gärna rätta kupongen i halvtid. Det gick ju snabbt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *